More2Eat

More2Eat er et internt ernæringsprojekt på Aalborg Universitetshospital, som udføres i samarbejde med DANSC, CET, vores diætister og os (Kulinarium). Projektet er støttet af hospitalets kost og ernæringsudvalg.

Baggrund

Lige nu sker der mange forandringer på ernæringsområdet på Aalborg Universitetshospital. Vi skal snart flytte til et nyt køkken, vi planlægger et helt nyt kosttilbud til patienter, pårørende, besøgende/gæster og patienter på diæter, og derudover er ved at implementere et nyt kost- og forplejningssystem (EFS), der både kan styre vores køkkenproduktion og håndtere patienternes bestillinger digitalt.

For at undersøge effekten af sådan et nyt system, udfører vi en før og efter måling, og More2Eat er derfor opdelt i 2 dele:

 

Del 1

Del 1 blev udført i efteråret 2021.

Formål

At undersøge kostindtaget (energi og protein) på alle indlagte patienter samt undersøge patienttilfredsheden med vores kost og ernæringssetup ved det nuværende kosttilbud. Denne undersøgelse udgør 'Førmåling'.

 

Del 2

Del 2 planlægges til udførsel i 2025.

Formål: 

At undersøge kostindtaget (energi og protein) på alle indlagte patienter samt undersøge patienttilfredsheden med vores kost og ernæringssetup ved det nye kosttilbud og digitale setup. Denne undersøgelse udgør 'Eftermåling'.