Vil du forske i Gnaverstalden?

Er du forsker, og går du med tanker om at gennemføre studier, hvor det kan være relevant at inddrage dyremodeller, så er faciliteterne i Gnaverstalden måske en mulighed for dig. 

Gnaverstald

I Gnaverstalden findes der alt, hvad et forskerhjerte kan begære, når det kommer til topmoderne faciliteter til at udføre forskning på rotter og mus.

Stalden er en såkaldt SPF-stald, som betyder, at den lever op til de højeste standarder for hygiejne, og der benyttes udelukkende laboratoriedyr, særligt fremavlet til videnskabelige studier. Der er således mulighed for at foretage dyreforsøg af høj international kvalitet.

Gode muligheder for multidisciplinære studier

Gnaverstalden er beliggende på AAU’s matrikler på Fredrik Bajers Vej i Aalborg Øst. Stalden drives af medarbejdere fra Biomedicinsk Forskningslaboratorium, og er etableret som det første trin i en fremtidig samlet udflytning af dyreforsøgsfaciliteterne til Aalborg Universitetshospitals kommende lokation i Hospitalsbyen. 

Beliggenheden gør det muligt at drive faciliteterne til dyreforsøg i samarbejde med Aalborg Universitet, og er ikke mindst oplagt i forhold til at etablere multidisciplinære forskningsprojekter på tværs af institutter og medicinske specialer.