Grundkursus i fundraising for ph.d.-studerende

Fundraising- og projektadministrationsenheden (FUPA) afholder et kursus i fundraising målrettet ph.d.-studerende. Kurset har fokus på ansøgning og budget og efterfølges af en workshop med fælles sparring på den ph.d.-studerendes eget materiale.

Kurset er en del af pakkeforløb, der tilbydes ph.d.-studerende sammen med bl.a. en række hjælpeværktøjer på FUPA's hjemmeside. Pakken gør deltagerne parate til at søge ekstern finansiering til deres ph.d.-projekt ved primært danske fonde.

På kursets første dag vil vi gennemgå de grundlæggende principper og delelementer i en god projektbeskrivelse. Derudover får du en times budget-kursus, så du bliver i stand til at udarbejde et enkelt budget til din ansøgning.  

Workshoppen på dag 2 kræver din aktive deltagelse. Her kigger vi konkret på din projektbeskrivelse, og sammen med de øvrige deltagere på workshoppen vil vi gennemgå hver enkelt deltagers ansøgning med fokus på ansøgningens struktur, sammenhæng og disponering. Derfor er det er krav, at du inden workshoppen fremsender din beskrivelse, som vil blive videreformidlet til de øvrige deltagere, og at du forbereder feedback på de øvrige deltageres materiale.  

Udbytte

Målet med forløbet er, at du efter anden workshopdag skal have et godt udgangspunkt for selvstændigt eller i samarbejde med din vejleder at færdiggøre din ansøgning og søge ekstern finansiering til dit ph.d.-projekt.

Målgruppe

 

Workshoppen er for dig, der er kommende eller nuværende ph.d.-studerende, og som skal søge ekstern finansiering til dit projekt.

Forberedelse

Inden første kursusdag skal du i samarbejde med din vejleder el. lign. have afklaret og defineret rammerne for dit projekt, dit finansieringsbehov og projektperioden. Inden anden workshop dag skal du fremsende dit bedste bud på et udkast til en 5-siders projektbeskrivelse. Der forventes ikke en 100% færdig ansøgning, men en beskrivelse som de øvrige deltagere kan tage aktivt stilling til. 

Tid og sted

 

Dag 1:
5 februar 2020

9.00 -12.30 - Fundraisingkursus
12.30 -13.00 - Sandwich og pause
13.00-14.00 - Budgetkursus

MAX 12 deltagere
Dag 2 - 3., 4. ELLER 5. marts 2020
9.00 – 12.00 - Workshop
 
MAX  4 deltagere pr. dag

Kun deltagere der har fremsendt projektbeskrivelse kan deltage på dag 2.

Kurset holdes i Forskningens Hus, Sdr. Skovvej 15, Aalborg, Lokale 018

Tilmelding

 

For at tilmelde dig kurset, skal du sende en mail til Fundraising og Projektadministration (FUPA): forskning.fupa@rn.dk senest d. 30. januar 2020.

Opdateret