Henvendelser i forbindelse med skole- og universitetsopgaver

På Aalborg Universitetshospital får vi rigtig mange henvendelser fra skoleelever og studerende, der ønsker at gøre brug af hospitalets medarbejdere eller lokaliteter i forbindelse med udarbejdelsen af en opgave. Læs om, hvad vi kan - og desværre ikke kan - hjælpe med.

Skoleopgaver

Vi kan desværre ikke hjælpe med at formidle kontakt til sundhedspersonale i forbindelse med skole- og gymnasieopgaver.

På Aalborg Universitetshospital får vi rigtig mange henvendelser fra folkeskole- og gymnasieelever, der ønsker at interviewe sundhedspersonale, eller ønsker at filme på hospitalet til en skoleopgave.

Vi har desværre ikke mulighed for at hjælpe med denne type henvendelser. For generel oplysning om sundhedsvæsenet, sygdomme og behandlinger henviser vi i stedet til sundhed.dk og patientforeningernes hjemmesider.

Har du selv en bekendt eller et familiemedlem, der arbejder på hospitalet, kan du eventuelt spørge ham eller hende.

 

Universitetsopgaver

Er du studerende på universitetet eller i gang med en anden længerevarende uddannelse, og ønsker du at udføre et større studieprojekt, der involverer medarbejdere på hospitalet, kan du sende en mail til aalborguh@rn.dk.

På baggrund af din henvendelse vil vi undersøge, om det er en opgave, vi har mulighed for at bidrage til.

 

Fotografering og video

Du må ikke fotografere eller filme på hospitalet, uden at du først har fået tilladelse.

Har du brug for at fotografere eller filme på hospitalet i forbindelse med en opgave, skal du henvende dig til Region Nordjyllands Presseenhed.

Vær dog opmærksom på, at vi ved skoleopgaver generelt ikke giver tilladelse til optagelser, hvor patienter, pårørende eller personale medvirker, men vi kan i nogle tilfælde være behjælpelige med at finde et egnet sted, hvor du kan optage.