Forskning

Forsker

På Aalborg Universitetshospital prioriterer vi forskning højt - det er nemlig en forudsætning for den bedste patientbehandling.

Forskning er en forudsætning for at sikre patienterne en bedre diagnostik samt en mere skånsom og effektiv behandling. Derfor er forskning en integreret del af arbejdet på alle hospitalets afdelinger. Det betyder, at vores forskningsresultater hurtigt kan omsættes til den kliniske hverdag på hospitalet; for eksempel i form af nye diagnostiske metoder eller mere effektive behandlinger. 

Aktuelle fonde

Link til fondsoversigt

Fundraising- og projektadministrationsenheden (FUPA) har samlet en oversigt over relevante fonde med ansøgningsfrist for de kommende tre måneder. Læs om hvad fondene støtter og find link til de aktuelle opslag her.

Læs mere

Forskningsnyt

Forskningsnyt

Tilmeld dig nyhedsbrevet Forskningsnyt, og hold dig orienteret om de seneste forskningsnyheder fra Aalborg Universitetshospital.
Nyhedsbrevet udsendes ca. 2 gange om måneden.

TILMELD DIG HER

Støttefunktioner

Forskningsunderstøttende funktioner

Har du brug for hjælp til at søge penge til dit projekt? Er du i tvivl om reglerne for kliniske lægemiddelforsøg eller ønsker du statistikerbistand til dit projekt? Eller skal vi hjælpe dig med at formidle din forskning i offentligheden? 

Muligheder for støtte

Medicinsk Bibliotek

Medicinsk Bibliotek - Bøger

Medicinsk Bibliotek er et sundhedsvidenskabeligt fagbibliotek for ansatte ved sygehusene i Region Nordjylland samt praktiserende læger og speciallæger i Region Nordjylland.

Læs mere