Forskning

Forskning på Aalborg Universitetshospital

Forskning baner vejen for morgendagens behandling

På Aalborg Universitetshospital vægter vi forskning højt. Forskning er en forudsætning for, at vi kan sikre patienterne den bedste diagnostik og mest skånsomme og effektive behandling. Forskning er derfor en del af hverdagen på alle vores afdelinger. Det betyder, at nye forskningsresultater hurtigt kan komme patienterne til gavn. 

Aktuelle fonde

Link til fondsoversigt

Fundraising- og projektadministrationsenheden (FUPA) har samlet en oversigt over relevante fonde med ansøgningsfrist for de kommende tre måneder. Læs om hvad fondene støtter og find link til de aktuelle opslag her.

Læs mere

Forskningsnyt

Forskningsnyt

Tilmeld dig nyhedsbrevet Forskningsnyt, og hold dig orienteret om de seneste forskningsnyheder fra Aalborg Universitetshospital.
Nyhedsbrevet udsendes ca. 2 gange om måneden.

TILMELD DIG HER

Støttefunktioner

Supportfunktioner

Har du brug for hjælp til at søge penge til dit projekt? Er du i tvivl om reglerne for kliniske lægemiddelforsøg eller ønsker du statistikerbistand til dit projekt? Eller skal vi hjælpe dig med at formidle din forskning i offentligheden? 

Muligheder for støtte

Medicinsk Bibliotek

Medicinsk Bibliotek - Bøger

Medicinsk Bibliotek er et sundhedsvidenskabeligt fagbibliotek for ansatte ved sygehusene i Region Nordjylland samt praktiserende læger og speciallæger i Region Nordjylland.

Læs mere