Inspiration til dig
PANDEKAGER MED APPELSINSAUCEPLANTEBASERET MED HØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PORTION (90 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
188 KCAL 7 G 25,3 G 5,7 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
169 KCAL 6,3 G 22,8 G 5,1 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 10 stk.
Pandekager 15 g majsstivelse 20 g kartoffelprotein 2 g salt 4 dl sojadrik 14 g sirup Fedtstof til stegning, evt. plantemargarine
Appelsinsauce 50 g plantemargarine 25 g mandelflager Revet appelsinskal fra 2 de økologiske appelsiner Saften fra 4 økologiske appelsiner |
FREMGANGSMÅDEPandekager 1.Bland de tørre ingredienser sammen. 2.Tilsæt sojadrik og sirup under omrøring — rør indtil alle klumper er væk. 3.Sæt dejen på køl i minimum 1 time — tag evt. dejen ud og rør rundt et par gange undervejs. 4.Steg pandekagerne ved medium varme.
1.Smelt sukker på en middelvarm pande. 2.Tilsæt plantemargarine, mandler og appelsinskal. 3.Tilsæt herefter appelsinsaft. 4.Læg pandekagerne i saucen og lad dem suge noget af væsken. 5.Servér dem varme.
Opskriften er udviklet af studerende på 6. semester Fødevarer og Ledelse (Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed) i 6 ugers caseforløb hos Kulinarium. |
||||||||