Inspiration til dig
INDISK KARRYSUPPEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (150 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
121 KCAL 9,8 G 4,3 G 3,8 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
182 KCAL 14,2 G 10,2 G 5,7 G |
|||||
INGREDIENSERCa. 70 l
2,2 l rapsolie 370 g karry 42 g spidskommen 3,1 kg løg i tern 22 fed hvidløg 1,5 kg Snowflake, modificeret stivelse 37,5 l vand 3,9 kg hakkede tomater 1,5 kg hønsebouillon pasta 47 g timian, frisk 11,7 l piskefløde, 38% 3,9 kg rød peberfrugt i strimler, frost 3 kg porrer julienne Salt 24 g peber Hvidvinseddike, 6%, valgfri 2,3 kg gelatineprotein |
FREMGANGSMÅDE1. Varm 1 l olie op i en gryde og brænd karry og spidskommen af i olien. 2. Sautér hvidløg og løg 3. Sæt gryden ned på 100°C. 4. Rør Snowflake ud i lidt af vandet. 5. Tilsæt resten af vandet, hakket tomat, bouillon og timian og kog op. 6. Tag timian op at gryden. 7. Tilsæt fløde (7,7 l), jævning, porrer, peberfrugt og kog i 10 min. 8. Smag til med salt, peber og hvidvinseddike. 9. Tilsæt gelatineprotein, resten af olien og piskefløden under omrøring. 10. Smag suppen til med krydderi og hvidvinseddike.
|
||||||||