Inspiration til dig
JORDBÆRROULADEGRATIN OG CREMET KONSISTENS |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (50 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
232 KCAL 3,4 G 43 G 6,7 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
116 KCAL 1,7 G 21,5 G 3,4 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 5 stk.
100 g lagkagebunde 100 g sødmælk 25 g æblekoncentrat 6 g valleprotein
Marmeladefyld 85 g jordbærmarmelade
|
FREMGANGSMÅDEBlød rouladedej 1.Læg husblas i blød i koldt vand. 2.Blend lagkagebunde med sødmælk til en helt glat, homogen masse. 3.Smelt det opblødte husblas med æblekoncentrat. 4.Bland proteinpulver og smeltet husblas i dejen og rør den glat. 5.Smør dejen på en plade, fx silikonemåtte 30x25 cm — benyt evt. en frysepose. 6.Sæt dejen på frys i 10-15 min, så den er lettere at rulle ud.
Marmeladefyld 1.Læg husblas i blød i koldt vand. 2.Sigt jordbærmarmeladen. 3.Smelt husblas og tilsæt det til marmeladen og rør glat.
Roulade 1.Tag rouladebunden ud, smør marmeladefyld på og sæt på frost i 5-10 min. 2.Rul herefter forsigtigt til en roulade. 3. Sæt på frost i ca. 1 time, den skal ikke dybfryses — den skal blot være nem at skære.
Tip Opskriften er fryseegnet. Husk at tage op lidt før servering. |
||||||||