For bioanalytikerstuderende
Forberedelse
Inden du starter i afdelingen, skal du have gennemført de obligatoriske E-læringskurser. Du kan se links hertil i "praktiske links".
Derudover skal du udfylde en præsentation af dig selv. Du skal bruge den skabelon, som ligger i Praktikportalen. Præsentationen hænges op i afdelingen, så medarbejderne kan se, hvem du er.
Husk at medbringe sko, som er gode at gå og stå i - og en hængelås til dit omklædningsskab, hvis du får sådan et tildelt.
Praktiske links
Nedenfor finder du den generelle side for dig, som er i uddannelse på Aalborg Universitetshospital. Siden rummer viden om E-læring, mobiler og sociale medier, personalepolitikker, parkering, kantine, uniform og hygiejne.
Du skal gennemføre E-læringskurserne, inden opstart i afdelingen, samt orientere dig i personalepolitikkerne.
Når du er i klinisk forløb, kan du få brug for disse links
Sådan finder du vej
Klinisk Biokemisk Afdeling er en stor afdeling på flere matrikler. Her finder du en beskrivelse af, hvordan du finder frem til afsnittene, når du står ved hovedindgangene på de forskellige matrikler.
Afsnit Syd
Klinisk Biokemisk afdeling, afsnit Syd, ligger på 1. sal.
Når du er kommet ind ad hovedindgangen (Hobrovej 18), tager du tappen til venstre for elevatorerne op til første sal.
Følg herefter skiltningen til afdelingen.
Afsnit Nord
Klinisk Biokemisk afdeling, afsnit Nord, ligger på 2. sal.
Når du kommer ind ad hovedindgangen (Reberbansgade), går du ligeud af tappen eller slidsken indtil du kommer til en trappe på højre hånd. Her går du op på anden sal (én etage op) og drejer til venstre. Lige inden du går ind i røntgenafdelingen, drejer du til venstre ind ad døren, hvor der står Klinisk-kemisk over.
Afsnit Thisted
Klinisk Biokemisk afdeling, afsnit Thisted, ligger på plan 1.
Når du kommer ind ad hovedindgangen (Højtoftevej 2), skal du dreje til venstre og tage trappen op. Følg herefter skiltningen til afdelingen.
Afsnit Hobro
Klinisk Biokemisk afdeling, afsnit Hobro, ligger i stueetagen.
Når du kommer ind ad hovedindgangen (Stolbjergvej 8), skal du dreje til højre. Følg herefter skiltningen til afdelingen.
Mødetider og pauser
Mødetid
I afdelingen møder vi fra kl. 7.00 til 14.24 i hverdags dagvagt. Afdelingen er døgnbemandet - hele ugen, året rundt, inkl. helligdage. Det betyder, at der er aftenvagt, nattevagt, samt forskellige forskudte vagter i dag- og aftentimerne.
I henhold til Håndbog for klinisk uddannelse lægger din/dine undervisere en plan for dit kliniske forløb med gennemsnitligt 30 timer pr. uge. Dette betyder, at der i gennemsnit er en studiedag pr. uge. Det er dog ikke sikkert, at alle uger indeholder en studiedag. Studiedagene planlægges så det passer bedst ind i afdelingens hverdag.
Pauser
I løbet af en dag, er der sammenlagt 29 minutters pause.
I frokoststuerne er der køleskab, service, kaffemaskine, mikroovn osv. Det er udelukkende i frokoststuen, der må spises. Mad- og drikkevarer må ikke medbringes i laboratorierne.
Udfør håndhygiejne inden adgang til frokoststuen.
Patientprøver og brugte rekvisitioner må ikke medtages i frokoststuen. Mobiler og PDA'er må lægges på bordet. Fødderne må ikke være på stolene.
Sådan melder du dig syg
Hvis du bliver syg, skal du kontakte bioanalytikerunderviserne på mail: BioanalytikerundervisereKBAAalborg@rn.dk
Du kan også vælge at ringe - du finder undervisernes telefonnumre i kontaktboksen nederst på siden.
Sygemelding skal ske inden kl. 7.30. Hvis du ringer, er det mellem kl. 7.00 og 7.30.