Temadag for UAO og UKYL mandag d. 29. februar 2016

Overskriften for temadagen er "Mellem begejstring og belastning. Styrk en robust arbejdspladskultur". Arrangementet bliver holdt i Forskningens Hus kl. 12.00-16.00.


Formålet med dagen er at introducere hospitalets uddannelsespersoner – UAO og UKYL – til det robusthedskursus, der bliver afholdt dette forår for KBU og introduktionslæger. Håbet er, at deltagerne  vil kunne få nogle idéer til at støtte de yngste på afdelingerne. 

Deltagerne vil blive præsenteret for de 5 robusthedsfaktorer samt forskningen vedrørende en robust arbejdspladskultur, der faciliterer bedre læring og mere robuste yngre læger, der kan stå på mål for udfordringer i dagligdagen.

Kurset er et samarbejde mellem FAS og Yngre Læger. Kursusholder er Nynne Lykke Christensen, cand.mag., proceskonsulent, master i positiv psykologi og ansat i YL samt Mette Krøigaard, erhvervspsykolog og ansat i en delestilling mellem FAS og YL.

For yderligere information om programmet og tilmelding, se invitationen her.

Bemærk, at tilmelding er nødvendig af hensyn til forplejningen. Sidste frist for tilmelding er torsdag d. 18. februar 2016.


Opdateret