Inspirerende oplæg om arbejdsliv og ansvar

Der var stof til eftertanke, da teolog og lektor i bioetik ved Københavns Universitet Micky Gjerris onsdag den 22. november talte for hospitalets uddannelsesansvarlige overlæger og uddannelseskoordinerende yngre læger.

Mickey Gjerris talte under overskriften "At leve med uendeligt ansvar". (Fotos: Lasse Høj Nielsen, Kommunikation)

Forummet var den halvårlige temadag for uddannelsesansvarlige overlæger og uddannelseskoordinerende yngre læger, hvor hovedformålet denne gang var at understøtte arbejdet med "det gode lægearbejdsliv og det kvalificerende fællesskab", som er overskrift for årets 3-timers møder. Her havde uddannelseskoordinator for den postgraduate lægeuddannelse Susanne Nøhr inviteret teolog og lektor i bioetik ved Københavns Universitet og tidligere medlem af Det Etiske Råd, Mickey Gjerris til at tale om det at leve med ansvar – både det faglige ansvar, som man har som sundhedsprofessionel, men også det personlige ansvar, man har som menneske.

Læs hele nyheden om, hvad Mickey Gjerris' budskab var på PersonaleNet: http://personalenet.rn.dk/AndreIntranet/AalborgUH/AAS_Nyheder/Sider/om-at-leve-med-ansvar.aspx

Referatet af mødet, som supplerer med Susanne Nøhrs indledende information og opsamling på gruppernes diskussioner, vil blive tilgængeligt på Lægers Uddannelsesforum i løbet af uge 49.

 

 

Opdateret