Hvordan kan konferencernes læringsværdi understøttes og forbedres – nu og i fremtiden

3-timersrapporten 2019 er udkommet. Fokusemnet for 3-timersmødet 2019 omhandlede ”Hvordan kan konferencernes læringsværdi understøttes og forbedres – nu og i fremtiden?”.

Klik her for at læse rapporten om 3-timersmøderne 2019

I 3-timersrapporten 2019 kan du læse om de væsentlige temaer, erfaringer og idéer, som uddannelseslægerne samt deres kolleger og ledere på Aalborg Universitetshospital er kommet med i forhold til emnet.

 

Langt de fleste afdelinger har været tro mod temaet, og man har på tværs af afdelinger været ret enige om, hvilke tiltag der kunne gavne. Initiativerne til forbedring af konferencernes læringsværdi omhandler mange forskellige aspekter af betydning for afvikling af en succesfuld konference - det strukturelle, lokalet, kulturen, indholdet og læringselementer for at nævne nogen.

Der har ikke været så mange forslag til IT-løsninger, som vi havde håbet på. Til gengæld har Covid-19 krisen givet os vigtige erfaringer med dette, som vi skal udbygge fremover.

 

Yderligere information

For at give dig mulighed for at se nærmere på afdelingernes udfordringer og løsninger, har vi derudover samlet de konkrete initiativer - både uddanelesslægernes oplæg (status siden sidst og yngre lægers handlingsplan) samt afdelingsledelsens (kommenteret handlingsplan) - i ét dokument. Dette dokument ligger på intranettet og kan kun tilgås af ansatte. Alle dokumenter findes på hjemmesiden Lægers Uddannelsesforum – aalborguh.rn.dk/luf - under 3-timersrapporten 2019.

Redaktionsgruppen bestod i år af Susanne Nøhr, Lærke Vendelbo Viggers (UKYL), Sofie Gjessing (uddannelseslæge) og Lotte Hoelgaard Christensen.

Vi håber, at rapporten vil give anledning til fortsat udvikling af konferencernes læringsværdi og mod på at afprøve nye IT-hjælpeværktøjer på Aalborg Universitetshospital – og vi vil meget gerne have jeres eventuelle kommentarer.

God læselyst og god sommer!

Opdateret