Seminar om interprofessionelle kompetencer

Afholdt af Dansk Selskab for Interprofessionel Læring og Samarbejde i Sundhedsvæsenet d. 5. december 2016 på Aalborg Universitetshospital.

Interprofessionelle kompetencer - hvorfor, hvad og hvordan?

Det kræver specifikke kompetencer at samarbejde på tværs af sundhedsfaglige professioner og sektorer. Hvor monofaglige kompetencer er veldokumenterede, veldefinerede og målbare, har det vist sig at være vanskeligere at udpege og konkretisere de interprofessionelle kompetencer, som ofte tages for givet.

Dansk Selskab for IPLS vil præsentere en nyudviklet ramme for interprofessionelle kompetencer og sætte fokus på, hvordan man kan udvikle og arbejde med kompetencerne i klinisk praksis og i præ- og postgraduat uddannelse.

Der vil blive givet et bud på, hvordan kompetencerne kan understøtte politiske visioner og målsætninger, og eksempler på, hvordan de interprofessionelle kompetencer er i spil på de sundhedsfaglige professionsuddannelser, på medicinstudiet samt i praksis i kommuner og på hospitaler. 

Sidste tilmeldingsfrist er d. 25. november 2016. Prisen er 400,- kr for ikke-medlemmer, 300,- kr for medlemmer og 100,- kr for studerende.

For yderligere oplysninger om program og tilmelding - se invitationen.


Opdateret