3-timersrapporten 2016 - videndeling i den postgraduate uddannelse

3-timersrapporten 2016 er nu udkommet. Her kan du læse om de erfaringer og nye idéer, som de yngre læger samt deres kolleger og ledere på Aalborg Universitetshospital er kommet med i forhold til udviklingen af den postgraduate uddannelse.

3-timersrapporten 2016 er en light-version på 4 sider (folder), der tegner det overordnede billede, og som skal supplere og henlede opmærksomheden på de enkelte specialers handlingsplaner. 


Klik her for at læse 3-timersrapporten 2016


Rapportens indhold

Møderne i 2016 havde ikke et centralt fastlagt tema – det var de yngre læger selv, der satte dagsordenen. Der er mange forskellige initiativer og perspektiver afhængig af speciale. Vi har derfor valgt i rapporten kun at beskrive den overordnede proces, herunder resultater af initiativer fra 2015 og fællesnævnere for initiativerne i 2016.

De enkelte specialer har udvalgt områder, som de ønsker at fremhæve, og som blev præsenteret ved videndeling mellem uddannelsesgiverne på tværs af hospitalet i marts måned. Dette fandt sted ved en kort præsentation i Pecha Kucha format – se beskrivelsen i 3-timersrapporten 2016. 

Pecha Kucha præsentationerne giver mulighed for at tilgå en kort ”pixiudgave” af specialernes 3-timersmøder og derefter gå i dybden med det, der specielt har interesse og eventuelt tage kontakt til afdelingens UKYL/UAO, hvis du vil vide mere.


Gå i dybden med initiativerne

For at give mulighed for at se nærmere på de andre specialers udfordringer og løsninger, har vi derudover samlet de konkrete initiativer - både de yngre lægers oplæg (status siden sidst og yngre lægers handlingsplan) samt specialeledelsens (kommenteret handlingsplan) - i et dokument. 

Alle dokumenter findes på hjemmesiden Lægers Uddannelsesforum – luf.aalborguh.rn.dk under 3-timersrapporten 2016


Respons modtages gerne

Jeg håber, at rapporten vil give anledning til fortsat dialog om, hvordan uddannelse kan tilgodeses og optimeres på Aalborg Universitetshospital – og vil meget gerne have jeres eventuelle kommentarer. Skriv også gerne, såfremt du har forslag til fokusemne for 3-timersmødet 2017 til susanne.noehr@rn.dk.

Redaktionsgruppen bestod i år af Susanne Nøhr og Lotte Hoelgaard Christensen.

God læselyst og god sommer! 



Opdateret