Har du afsluttet en ph.d. i 2019?

Hvis du er dygtig til at formidle din forskning, og har du fået din ph.d. godkendt i 2019, kan du måske blive den næste vinder af Ph.d. Cup. Tilmeld dig konkurrencen om at blive landets skarpeste forskningsformidler senest 31. januar 2020.

DR, Dagbladet Information og Lundbeckfonden er i 2020 igen værter for den årlige formidlingskonkurrence Ph.d. Cup, som skal anerkende de unge forskere, der mester at formidle deres arbejde til den brede befolkning.

Har du lyst til prøve at formidle din forskning på foran et stort publikum og på landsdækkende TV, så meld dig til Ph.d. Cup 2020. Deadline for tilmelding er fredag den 31. januar 2020.

Læs mere om konkurrencen og tilmeldingen på http://www.phdcup.dk/tilmelding/

Med prisen følger også 30.000 kr., som kan bruges til enten en forskningsrejse, et individuelt forløb med fokus på skriftlig forskningsformidling, eller en forskningsfilm.

Præmier til alle deltagere

Uanset om man går videre i Ph.d. Cup 2020 eller ej, vil alle ansøgere:

  • Få deres foto og formidlingstekst offentliggjort på phdcup.dk.
  • Blive tilbudt et halvt års digitalt abonnement på Information
  • Få tilsendt Information notesbog fra LEUCHTTURM1917
  • Få tilsendt Medieskolehåndbogen, der udkom december 2018
  • Blive tilbudt en gratis plads på Informations Medieskole for forskere (– for at deltage på Information Medieskole til foråret 2020, skal tilmeldingen ske senest den 6. januar 2020)

Endelig vil de 20 forskere, som har skrevet de 20 bedst formidlede afhandlinger, blive tilbudt en plads på workshoppen ”Fokus på forretningsudvikling”, som tilbydes i samarbejde med Venture Cup.

Opdateret