Ny ansøgningsrunde for ForskningsKUBER

Nu åbner en ny ansøgningsrunde til Aalborg UH's vækstprogram for særligt udvalgte forskningsområder, ForskningsKUBER. Deadline er 16. juni 2023.
ForskningsKUBER

Aalborg Universitetshospital har siden 2021 etableret i alt fire ForskningsKUBER. Nu er det tid til at udvide skaren af udvalgte forskningsområder, som skal bidrage til at profilere hospitalets forskning både nationalt og internationalt.

Fra to til fire

Baseret på erfaringerne fra de to første ansøgningsrunder, der tiltrak mange højt kvalificerede ansøgninger, er det i år besluttet at udvide antallet af forskningskuber med yderligere fire KUBER. Det er således muligt at søge inden for to kategorier, der henvender sig til forskere på forskellige niveauer og med forskellige typer af projekter.

Ved ansøgningsrunden i 2023 kan der søges om følgende:

  • Støtte til etablerede forskningsområder
    Finansiering på 1,25 mio. kr. årligt i en periode på tre år.
  • Støtte til konsolidering af nye / mindre etablerede forskningsgrupper
    Finansiering på 625.000 kr. årligt i en periode på tre år.

Der finansieres to projekter inden for hver kategori.

Ansøgning og yderligere info

Ansøgning sker ved at udfylde ansøgningsskemaet, der kan downloades via links på PersonaleNET. Deadline for ansøgninger er 16. juni 2023.

Ansøgninger sendes til økonomi- og planlægningskonsulenterne Hannah Holst Williams (h.williams@rn.dk) og Ove Bast Andreasen (o.andreasen@rn.dk)

De indkomne ansøgninger vil blive vurderet af en styregruppe, og den endelige udvælgelse af årets ForskningsKUBER ventes offentliggjort september 2023.

Har du spørgsmål til ansøgningsprocessen eller opslaget, er du velkommen til at kontakte forskningschef Egon Toft, egon.toft@rn.dk eller institutleder, professor Sten Rasmussen, sten.rasmussen@rn.dk

Opdateret