Stine Linding Andersen medlem af Det Unge Akademi

Det Unge Akademi har optaget 8 nye medlemmer, som alle er fremragende, unge forskere inden for hver deres fagområde. Aalborg UH’s Stine Linding Andersen er den ene.
Det Unge Akademi er et videnskabeligt akademi for unge talentfulde forskere i Danmark – oprettet af Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab i 2011.

Akademiet har som formål at styrke grundforskning og den tværfaglige udveksling, bygge bro mellem videnskab og samfund - og give nogle af landets dygtigste unge forskere inden for alle videnskabsgrene en stemme i offentligheden.

Medlemmerne af akademiet er alle markante profiler med stærke internationale erfaringer og interessante syn på forskning og samfund.

Læge Stine Linding Andersen er det første medlem, der er optaget fra AAU og Aalborg UH, og sammen med de øvrige 7 nye medlemmer, skal hun være med til at bringe nye ideer og perspektiver med ind i akademiet.

- Jeg ser meget frem til at være en del af Det Unge Akademi. Det giver mig mulighed for som yngre forsker at danne netværk på tværs af fagområder i det danske forskningsmiljø samt at sætte fokus på mulighederne for yngre forskere nationalt – og lokalt, siger Stine Linding Andersen.

Læs mere om Stine Linding Andersen og hendes forskning her

Se listen over de øvrige medlemmer af Det Unge Akademi

Foto: Line Bloch Klostergaard, Kommunikation.

 

Opdateret