Aktuelle opslag fra Novo Nordisk Fonden

Novo Nordisk Fondens uddelinger går primært til at støtte forskning inden for biomedicin, bioteknologi, almen medicin, sygepleje og kunsthistorie ved offentlige vidensinstitutioner. I september måned har fonden følgende relevante opslag:

Project Grants in Bioscience and Basic Biomedicine:

Formålet er at fremme dansk grundforskning på højt internationalt niveau inden for biovidenskab og grundlæggende biomedicin ved at støtte projekter, der er relevante for at forstå den menneskelige organisme og / eller basale mekanismer, der ligger til grund for sundhed og sygdom. Hovedansøger skal være en erfaren forsker, der allerede har etableret deres egen forskningslinje eller forskere, der er ved at etablere sig som selvstændige forskere. Det er muligt at søge ml. 300.000 til 1. mio. pr år til projekter der spænder fra 1 år til 3 år. Der er ansøgningsfrist den 4. september 2019 kl. 14.00. Læs mere her: https://novonordiskfonden.dk/da/grants/projektstoette-i-biovidenskab-og-basal-biomedicin/ 

Project Grants in Clinical and Translational Medicine

Et opdateret call vil forventeligt blive annonceret før den 24. juli. 2019. Der er ansøgningsfrist den 4. september 2019 kl. 14.00. Læs mere her: https://novonordiskfonden.dk/da/grants/projektstoette-i-klinisk-og-translationel-laegevidenskab/ 

STENO Collaborative Grants

Novo Nordisk Fondet ønsker at styrke samarbejdet og skabe en stærk synergi mellem forskergrupper inden for de etablerede Steno Diabetes Centre og forskningsmiljøer uden for disse. Et tæt og stærkt samarbejde er vigtigt for at formidle viden og udveksle erfaringer på tværs af forskningsinstitutionerne. På grund af opslagets formål skal projektet omfatte en hovedansøger og 1-4 medansøgere. Hovedansøger skal være fra et Steno Diabetes Center eller fra en Steno Partner institution. Det er muligt at søge mellem 100.000,- og 25. mio. for en periode på op til 4 år. Der er ansøgningsfrist den 10. september 2019 kl. 14.00.

Læs mere her: https://novonordiskfonden.dk/da/grants/steno-collaborative-grants/

Ansøgningsprocedure 

For at projektudvikle forskningsideen og dermed øge sandsynligheden for at modtage bevillinger fra Novo Nordisk Fonden, skal alle ansøgninger udarbejdes i samarbejde med FUPA, og at ansøgningerne skal godkendes af forskningsledelsen. Den eksakte procedure er endnu ikke udarbejdet, men overvejer du/I at søge skal FUPA advisering snarest, på: fupa@rn.dk. Den eksakte procedure vil blive meldt ud snarest.

 

Opdateret