Afslutningskonference: Patienten i Front – Forskning i Centrum

Den 2. november inviterer Forskningsenhed for Klinisk Sygepleje til afslutningskonference for forskningsprogrammet "Patienten i Front - Forskning i Centrum 2013-18". Få indblik i  42 meget forskelligartede projekter, har været gennemført under forskningsprogrammet, og som nuancerer, hvordan patient- og pårørendeinddragelse kan tænkes ind i forskning, i klinisk praksis og i forskning i klinisk praksis.
Forskningsprogrammet Patienten i Front - Forskning i Centrum 2013-18 har igennem de seneste 6 år udgjort rammen for udviklings- og forskningsprojekter i regi af Forskningsenhed for Klinisk Sygepleje, Aalborg Universitetshospital og Klinisk Institut, Aalborg Universitet. Det primære formål med forskningsprogrammet har været at udvikle og forbedre klinisk sygepleje ved at generere ny viden i en række projekter, der alle
har patient- og pårørende inddragelse som et centralt element. Sekundært har formålet været at kapacitetsopbygge sygeplejerskers og andre sundhedsprofessionelles forskningskompetencer.

Ved afslutningskonferencen bliver der mulighed for at få et indblik i 42 meget forskelligartede projekter, som nuancerer, hvordan patient- og pårørendeinddragelse - som metode henholdsvis som mål - kan tænkes ind i forskning, i klinisk praksis og i forskning i klinisk praksis. 

Tilmelding

Deltagelse i konferencen er gratis, men forudsætter tilmelding pr. mail til: k.kusk@rn.dk senest 15/10-18. Bliver du forhindret i at deltage skal du melde afbud.

Afslutningskonferencen finder sted fredag den 2. november fra kl. 8-16.00 i Aalborg Kongres og Kulturcenter, Europahallen. Ved spørgsmål mail gerne til: k.kusk@rn.dk

Læs mere her.

Opdateret