Grundkursus i fundraising

Fundingenheden (FUPA) afholder et internt gratis kursus målrettet ph.d.-studerende med fokus på ansøgning og budget samt efterfølgende workshop med fælles sparring på deltagernes eget materiale.

Kurset er en del af et pakkeforløb, der vil blive tilbudt ph.d.-studerende ved Aalborg Universitetshospital og Klinisk Institut. Udover kurset findes der bl.a. en række hjælpeværktøjer på FUPAs hjemmeside Velkommen til Fundingenheden - FUPA (rn.dk). Pakken gør deltagerne parate til at søge ekstern finansiering til deres ph.d.-projekt ved primært danske fonde.
 
Kurset består af to kursusdage, og det er en forudsætning, at du kan deltage i hele forløbet. På kursets første dag vil vi gennemgå de grundlæggende principper og delelementer i en god projektbeskrivelse. Derudover får du en times budgetkursus, så du bliver i stand til at udarbejde et enkelt budget til din ansøgning.  

Workshoppen på 2. kursusdag foregår i mindre hold og kræver din aktive deltagelse. Her kigger vi konkret på din projektbeskrivelse, og sammen med de øvrige deltagere på workshoppen vil vi gennemgå hver enkelt deltagers ansøgning med fokus på ansøgningens struktur, sammenhæng og disponering. Derfor er det er krav, at du inden workshoppen fremsender din beskrivelse, som vil blive videreformidlet til de øvrige deltagere, og at du forbereder feedback på de øvrige deltageres materiale.  

Udbytte

Målet med forløbet er, at du efter deltagelse i workshoppen skal have et godt udgangspunkt for selvstændigt eller i samarbejde med din vejleder at færdiggøre din ansøgning og søge ekstern finansiering til dit ph.d.-projekt.

Målgruppe

Kurset er for dig, der er kommende eller nuværende ph.d.-studerende, og som skal søge ekstern finansiering til dit projekt. Du skal være ansat ved Aalborg Universitetshospital eller på Klinisk Institut ved Aalborg Universitet. Deltagere (herunder studerende og studentermedhjælpere) som ikke har et selvstændigt og veldefineret projekt kan ikke deltage.

Forberedelse

Inden første kursusdag skal du i samarbejde med din vejleder el.lign. have afklaret og defineret rammerne for dit projekt, dit finansieringsbehov og projektperioden. Inden workshoppen skal du fremsende dit bedste bud på et udkast til en 5-siders projektbeskrivelse. Der forventes ikke en 100% færdig ansøgning, men en beskrivelse som de øvrige deltagere kan tage aktivt stilling til. 

Tid og sted

Dag 1:

7. september 2022, Forskningens Hus lok. 405:

8.30 -11.00: Fundingkursus
11.00-11-30:- Pause 
11.30 – 12.30: Budgetkursus

MAX 12 deltagere

Dag 2:

4. eller 7. oktober, Forskningens Hus mødelokale 018

9.00 – 12.00: Workshop

Kun deltagere der har fremsendt projektbeskrivelse kan deltage på dag 2. Du skal kun deltage en af dagene på workshop.

Tilmelding

Skriv en mail til Fundingenheden (FUPA): forskning.fupa@rn.dk

Frist for tilmelding: 1. september 2022

MAX. to deltagere fra samme afdeling pr. kursus.

Det er gratis at deltage og du opnår 0,60 ECTS ved din deltagelse på begge kursusdage.

 

Opdateret