Kom til uddannelsesmesse på hospitalet

Overvejer du en karriere inden for sundhedsvæsenet? Så kig forbi uddannelsesmessen Den Hvide Verden på Aalborg Universitetshospital og få meget mere at vide om de mange jobs, man kan have på et stort hospital – og mød alle dem, der hver dag sikrer patienterne den bedst mulige behandling.
I vores Reality Hospital kan man opleve, hvordan de forskellige faggrupper arbejder effektivt sammen om at hjælpe en traumepatient.

Fysioterapeut, sygeplejerske, portør, læge, sundhedsadministrativ koordinator (tidl. lægesekretær), radiograf, bioanalytiker og neurofysiologiassistent. Det er bare nogle af de mange uddannelser, der bliver rig mulighed for at møde, se og opleve, når Aalborg Universitetshospital inviterer til uddannelsesmessen Den Hvide Verden tirsdag den 30. januar i Medicinerhuset på Aalborg UH, Syd, på Hobrovej i Aalborg.

Messen er ikke bare et sted, hvor man kan få brochurer og se på plancher. Den Hvide Verden 2024 er en aktiv uddannelsesmesse, hvor der er mulighed for ”at se med hænderne” og prøve nogle af alle de spændende ting, som sundhedsprofessionelle dagligt hjælper borgerne med.

Masser af blå blink

To gange afbrydes messen, når en person (skuespiller) bringes akut ind på hospitalet efter en alvorlig trafikulykke. 

Det sker i vores Reality Hospital, hvor man kan se, hvordan de forskellige faggrupper arbejder effektivt sammen om at hjælpe en traumepatient. Her bliver der mulighed for at følge dramaet på nærmeste hold. 

Reality Hospitalet afvikles i år første gang kl. 15.30 og sidste gang kl. 17.00, og som noget nyt kan gæsterne hente en billet ved indgangen til Medicinerhuset ved vores info stand og derefter bruge tiden på at besøge de mange andre spændende stande, i stedet for at stille sig i kø.

Den Hvide Verden foregår i Medicinerhusets forhal, tirsdag den 30. januar fra kl. 15.00 til 17.30. Der er gratis entre, og tilmelding er ikke nødvendig. 

Yderligere informationer

Læs mere om Den Hvide Verden 2024 på www.denhvideverden.dk 

 

Opdateret