Inspiration til dig
MAZARINTÆRTEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (44 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
429 KCAL 28 G 33 G 11 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
189 KCAL 12,3 G 14,5 G 4,8 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 50 stk.
460 g sukker 23 g vaniljesukker 368 g smør 115 g valleprotein 460 g helæg
Chokoladeganache 24 g smør Pynt |
FREMGANGSMÅDEMazarintærte 1. Bland marcipan (kransekagemasse), sukker og vaniljesukker på en røremaskine. 2. Tilsæt blødt smør, mens røremaskinen kører, og lad den køre, indtil blandingen er homogen. 3. Tilsæt valleprotein og helæg lidt efter lidt. 4. Hæld dejen i smurte forme (ca. 37 gram i hver).
Chokoladeganache 1. Hak chokolade i små stykker. 2. Smelt chokolade og smør over vandbad. 3. Pynt mazariner med ca. 5 gram chokoladeganache og 2 gram mandelsplitter.
Servering 37 g mazarin, 5 g chokoladeganache og 2 g mandelsplitter. |
||||||||