Inspiration til dig
ASPARGESSUPPEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (150 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
103 KCAL 7,4 G 4,4 G 4,7 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
155 KCAL 11,1 G 6,6 G 7,1 G |
|||||
INGREDIENSERCa. 70 l
1,2 kg hvedemel 1 kg Snowflake, modificeret stivelse 1,9 g flydende margarine 3,4 kg aspargessuppe, pasta 650 g hønsebouillon, pasta 53,9 l vand 6 kg aspargessnitter 5,4 l piskefløde, 38% 3 kg gelatineprotein
|
FREMGANGSMÅDE1. Pisk mel, Snowflake og flydende margarine sammen. 2. Tilsæt aspargessuppepasta, bouillon og aspargesvand og varm op. 3. Tilsæt vand lidt efter lidt. 4. Tilsæt asparges og 3,3 l piskefløde — varm op til 75°C. 5. Tilsæt geleringsprotein og resten af piskefløden under omrøring. 6. Smag suppen til med salt, peber og evt. citron.
|
||||||||