Inspiration til dig
OSTEKAGEGRATIN OG CREMET KONSISTENS |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (50 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
223 KCAL 13 G 21,6 G 4,7 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
89 KCAL 5,2 G 8,6 G 1,9 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 25 stk.
130 g digestive kiks 160 g sødmælk 30 g æblekoncentrat 8 g valleprotein
Ostefyld 250 g smøreost, neutral 40 g flormelis 10 g valleprotein 20 g citronsaft 150 g piskefløde
Frugtgelé topping 35 g gastrik 1 g Agar Agar
|
FREMGANGSMÅDEBund 1.Læg husblas i blød i koldt vand. 2.Blend kiks fint i en blender. 3.Tilsæt sødmælk og blend til en helt glat, homogen masse. 4.Smelt husblas med æblekoncentrat, og blend det sammen med valleprotein i kiksemassen og rør til en glat masse. 5.Sigt massen fri for klumper. 6.Fordel kiksemassen i en form (20x20 cm) og frys ned i 15-20 min. Ostecreme 1.Læg husblas i blød i koldt vand. 2.Rør smøreost med flormelis, valleprotein og citronsaft. 3.Smelt og rør ind i ostecremen. 4.Pisk flødeskum og bland i ostecremen. 5.Tag kiksemassen ud og fordel ostecremen på — sæt på frys igen.
Frugtgelé topping 1.Blend ferskner til puré med stavblender. 2.Tilsæt gastrik og Agar Agar og kog op. 3. Afkøl massen og kom på ostecremen — sæt på frys.
Servering Skær kagen i stykker, når den er frossen.
Tip Opskriften er fryseegnet. Husk at tage op lidt før servering. |
||||||||