Inspiration til dig
LAGKAGEGRATIN OG CREMET KONSISTENS |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (40 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
163 KCAL 5,1 G 22,7 G 6,3 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
65 KCAL 2 G 9 G 2,5 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 50 stk.
600 g lagkagebunde 600 g sødmælk 148 g æblekoncentrat 35 g valleprotein Frugtpuré 300 g jordbærpuré 50 g flormelis
335 g sødmælk 35 g sukker 10 g vaniljesukker 70 g æggeblomme 10 g gelatineprotein 18 g majsstivelse 100 g piskefløde
Pynt |
FREMGANGSMÅDEBlød lagkagebund 1. Læg husblas i blød i koldt vand. 2.Blend lagkagebunde med mælk til en helt glat, homogen masse. 3.Smelt husblas med æblekoncentrat og blend det sammen med valleprotein i massen.
Frugtpuré 1.Læg husblas i blød i koldt vand. 2.Varm jordbærpuré op med flormelis og tilsæt husblas. Afkøl massen.
Creme 1.Læg husblas i blød i koldt vand. 2.Kog mælk, sukker og vaniljesukker op, og fjern fra varmekilden. 3.Rør ægblomme, gelatineprotein, majsstivelse til en jævning — rør i mælkeblandingen under svag varme. Afkøl massen. 4.Pisk flødeskum og rør den i den afkølede masse. 5.Smelt det opblødte husblas og tilsæt det under omrøring.
Servering 20 g lagkagebund, 20 g jordbærpuré, 20 g kagecreme, 20 g lagkagebund. Pynt med 5-10 g flødeskum. Anvend evt. en muffinform. OBS. Sæt på frost i ca.10 -15 min for hvert nyt lag, så den kan nå at sætte sig.
Tip Opskriften er fryseegnet. Husk at tage op lidt før servering. |
||||||||