Inspiration til dig
JORDBÆRKAGEGRATIN OG CREMET KONSISTENS |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (60 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
102 KCAL 6,5 G 8,3 G 2,3 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
61 KCAL 3,9 G 5 G 1,4 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 22 stk.
300 g sødmælk 12 g valleprotein 10½ g Nestlé Resource ThickenUp clear (fortykningsmiddel)
Jordbærpuré 7 g Nesté Resource ThickenUp clear (fortykningsmiddel)
Pynt 220 g piskefløde
|
FREMGANGSMÅDEMakronfyld 1.Knus makroner fint i en blender. 2.Blend makroner med mælk og proteinpulver til en helt glat, homogen masse. 3.Sigt massen fri for klumper. 4.Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen.
Jordbærpuré 1.Sigt jordbærgrøden fri for klumper. 2.Tilsæt fortykningsmiddel og blend massen glat.
Pynt 1.Pisk fløde til skum.
Servering Brug 30 g jordbærpuré, 20 g makronfyld og 10 g flødeskum til at samle én kage.
Tip Opskriften er fryseegnet. Husk at tage op lidt før servering. |
||||||||