Inspiration til dig
BACONDRYSBLØD OG GRATIN KONSISTENS |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (20 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
186 KCAL 13,8 G 1,2 G 14,6 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
37 KCAL 2,8 G 0,2 G 2,9 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 4 små portioner
40 g sødmælk 70 g helæg 5 g gelatineprotein 3 g sovsekulør 5 g lurpak smør, saltet
|
FREMGANGSMÅDE1.Steg bacon — den skal hverken steges for lidt eller for meget, men et sted midt i mellem. 2.Put baconen i en minihakker og tilsæt mælk, æg og gelatineprotein. 3.Blend i 5 min., til det har opnået en cremet konsistens. 4.Tilsæt en smule sovsekulør til det har opnået en let brun farve 5.Hæld massen på en pande med smør ved let varme og rør i det ofte, så der ikke dannes en stegeskorpe. 6.Massen vil opføre sig som scrambled eggs — ved hjælp af en paletkniv kan stykkerne laves store eller små afhængigt af præference.
Opskriften er udviklet af studerende på 5. semester Fødevarer og ledelse (Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed) i praktikforløb for Kulinarium. |
||||||||