Inspiration til dig
ÆBLEKAGEGRATIN OG CREMET KONSISTENS |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (60 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
69 KCAL 1 G 12 G 2,2 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
41 KCAL 0,6 G 7,2 G 1,3 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 22 stk.
300 g sødmælk 12 g valleprotein 10½ g Nestlé Resource ThickenUp clear (fortykningsmiddel)
Æblepuré 7 g Nestlé Resource ThickenUp clear (fortykningsmiddel)
Pynt
|
FREMGANGSMÅDEMakronfyld 1.Knus makroner fint i en blender. 2.Blend makroner med mælk og proteinpulver til en helt glat, homogen masse. 3.Sigt massen fri for klumper. 4.Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat.
Æblepuré 1.Sigt æblegrøden fri for klumper. 2.Tilsæt fortykningsmiddel og blend massen glat. Pynt 1.Pisk fløden til skum.
Servering Saml kagen med 30 g æblepuré, 20 g makronfyld og 10 g flødeskum.
Tip Opskriften er fryseegnet. Husk at tage op lidt før servering. |
||||||||