Inspiration til dig
SIN CARNEPLANTEBASERET |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PORTION (200 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
151 KCAL 6,5 G 12,2 G 8,6 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
302 KCAL 13 G 24,4 G 17,2 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 4 portioner
23,3 g Smørbar Blok 2 fed hvidløg 1 tsk. spidskommen 0,7 g chili 20 g bladselleri 20 g gulerod 217 g flåede tomater 46,7 g røde linser 93,3 g vand 9,3 g grøntsagsbouillon 113 g Oatly 13% 46,7 g Plant Mate Granulate 73,3 g kidneybønner
|
FREMGANGSMÅDE1. Hak løg groft og svits i Smørbar Blok sammen med krydderier. 2. Steg grøntsager med. 3. Tilsæt flåede tomater, røde linser, vand og grøntsagsbouillon og Oatly. 4. Lad gryderetten simre i ca. 30 minutter. 5. Tilsæt Plant Mate Granulat og lad det koge yderligere 10-15 min. 6. Kidneybønner tilsættes til sidst.
Opskriften er udviklet af studerende på 6. semester Fødevarer og Ledelse (Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed) i 6 ugers caseforløb for Kulinarium.
|
||||||||