Inspiration til dig
'GRØN' BOLOGNESE SAUCEHALVERET KLIMA AFTRYK SAMMENLIGNET MED 'ALM' BOLOGNESE |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. 200 G | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
79 KCAL 2,1 G 8,1 G 6,1 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
158 KCAL 4,2 G 16,2 G 14,4 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 2 kg
189 g røde linser Olie til stegning 346 g hakket oksekød, max 12% fedt 145 g tomatpuré 628 g hakkede tomater 15 g oksebouillon 22 g sød chilisauce 295 g løg i tern 6 g basilikum 6 g oregano 12 g fint salt 3 g sort peber 8 g paprika 2 g sellerisalt 132 g gulerod i strimler 126 g champignon i skiver 2 g balsamico vinaigrette 4,5 dl vand |
FREMGANGSMÅDE
1. Skyl røde linser i koldt vand. 2. Svits løg og brun hakket oksekød. 3. Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, oksebouillon, chilisauce, løg, røde linser og krydderier. 4. Tilsæt revet gulerod, champignon, balsamico og vand — kog igennem, til linserne er kogt ud (ca. ½ time). 5. Smag til med krydderier. |
||||||||