Dit forløb i Aalborg Jordemodercenter

Få overblik over de konsultationer, du får tilbudt i løbet af graviditeten - både i jordemodercentret, i Ambulatorium for Graviditet og Ultralyd og hos din egen læge.

Hver jordemoderkonsultation består af fysisk undersøgelse og helbredsundersøgelse, såsom blodtryksmåling, undersøgelse af urin og undersøgelse af barnets vækst, hvor jordemoderen mærker og måler uden på din mave. Afslutningsvist lytter hun til barnets hjertelyd.

Ved konsultationerne svarer jordemoderen på jeres spørgsmål og taler med jer om forskellige emner, der har betydning for graviditeten. I kan også tale med jordemoderen om jeres tanker om graviditeten, fødslen og det at blive forældre.

Tidslinje over dit forløb

Her kan du se, hvornår i din graviditet du får tilbudt samtaler og undersøgelser hos os, på hospitalet og hos din egen læge. Du får en indkaldelse i eBoks til ultralydsskanningerne samt til din første jordemoderkonsultation. Herefter aftaler du og din jordemoder nye tider fra gang til gang. Du skal selv booke aftalerne hos din egen læge.