Søg starthjælp til dine innovative idéer

Går du med tanker og idéer til et innovativt projekt, der kan løse en klinisk problemstilling, og mangler du finansiering til komme fra start, så søg støtte fra Health Hub. Næste ansøgningsfrist er 5. maj.
Health Hub

Health Hub - Founded by Spar Nord Fonden" er et støtteprogram, der administreres af Innovationsklinikken, som udbyder midler til medarbejdere, der har brug for økonomisk hjælp til at videreudvikle et innovationsprojekt, med henblik på at skaffe finansiering til den videre udvikling.

Midlerne kan søges af klinikere, forskere og andet personale, der arbejder med projekter, der sigter mod at løse kliniske problemstillinger på en innovativ måde, og som har potentiale til at tilføre klar værdi på sundhedsområdet.

Midlerne, der gives, er typisk i størrelsesordenen 30-100.000 kr., og kan bl.a. anvendes til frikøb, prototypeudvikling eller løn til studentermedhjælp eller forskningsassistent, som skal arbejde på modning af idéen. Udover den finansielle støtte får projekterne også tildelt skræddersyet projektledelse gennem Innovationsklinikken.

Der er netop åbnet for ansøgninger til en ny uddelingsrunderunde. Selve ansøgningsprocessen er simpel og indebærer en forklaring af din idé, hvordan processen har været indtil nu og hvordan idéen kan hjælpe i fremtiden. Ansøgningsfristen er 5. maj 2024.

Du kan læse mere om støttemulighederne samt finde retningslinjer for ansøgning på https://innovationsklinikken.rn.dk/Health-Hub/Ansoeg-om-midler-FAQ

Har du spørgsmål vedrørende puljen, kan du skrive til health.hub@rn.dk.

Opdateret