Forskning på Aalborg Universitetshospital

Forskning på Aalborg Universitetshospital

Vi baner vejen for morgendagens behandling

På Aalborg Universitetshospital vægter vi forskning højt. Forskning er en forudsætning for, at vi kan sikre patienterne den bedste diagnostik og mest skånsomme og effektive behandling. Forskning er derfor en del af hverdagen på alle vores afdelinger. Det betyder, at nye forskningsresultater hurtigt kan komme patienterne til gavn.

På disse sider kan du bl.a. se, hvordan vores forskning er organiseret, og du kan finde præsentationer af hospitalets mange forskningsenheder.

Birgitte Hede Ebbesen

ForskningsKUBER

Forskningskuber

ForskningsKUBER er et vækstprogram, der har til formål at understøtte strategisk udvalgte forskningsområder ved Aalborg Universitetshospital. ForskningsKUBERne beskæftiger sig med områder, der vurderes at kunne skabe en klar klinisk gevinst og værdi for patientbehandling og samfund.

Læs mere

Forskningsnyt

Forskningsnyt

Tilmeld dig nyhedsbrevet Forskningsnyt, og hold dig orienteret om de seneste forskningsnyheder fra Aalborg Universitetshospital.
Nyhedsbrevet udsendes ca. 2 gange om måneden.

TILMELD DIG HER

Støttefunktioner

Supportfunktioner

Har du brug for hjælp til at søge penge til dit projekt? Er du i tvivl om reglerne for kliniske lægemiddelforsøg eller ønsker du statistikerbistand til dit projekt? Eller skal vi hjælpe dig med at formidle din forskning i offentligheden? 

Muligheder for støtte

Medicinsk Bibliotek

Medicinsk Bibliotek - Bøger

Medicinsk Bibliotek er et sundhedsvidenskabeligt fagbibliotek for ansatte ved sygehusene i Region Nordjylland samt praktiserende læger og speciallæger i Region Nordjylland.

Læs mere