Inspiration til dig
PEANUTBUTTER-BARPLANTEBASERET MED HØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (30 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
560 KCAL 39,6 G 30,9 G 18 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
168 KCAL 11,9 G 9,3 G 5,4 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 50 stk. á 30 g
25 g peanutbutter En knivspids salt
Peanutbutter-lag 10 g kokosolie 50 g sojapuffs, rispuffs eller kartoffelpuffs
|
FREMGANGSMÅDEChokoladelag 1. Smelt halvdelen af chokoladen. 2. Tilsæt halvdelen af peanut butteren og en knivspids salt. 3. Støb chokoladelaget i bunden af en form (15*15 cm) foret med bagepapir eller i en silikoneform og sæt på køl.
Peanutbutter-lag 1. Smelt peanutbutter og kokosolie sammen og bland med puffs. 2. Smør ovenpå chokoladelaget og sættes på køl igen.
Servering 1. Smelt resten af chokoladen og bland med de resterende 12,5 g peanut butter. 2. Hæld blandingen over peanut butter-laget. 3. Afkøl kagerne. 4. Tag dem ud af formene og skær dem i passende stykker — opbevar dem på frost indtil servering.
Opskriften er udviklet af studerende på 6. semester Fødevarer og ledelse (Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed) i 6 ugers caseforløb hos Kulinarium. |
||||||||