Inspiration til dig
MASCARPONECREMEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (20 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
319 KCAL 23 G 15,6 G 13,1 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
64 KCAL 4,6 G 3,1 G 2,6 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 1,7 KG.
276 g æggeblommer 184 g sukker 31 g vaniljesukker 153 g valleprotein 307 g skyr 14 g citronsaft 767 g mascapone |
FREMGANGSMÅDE
1. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker til en tyk, hvid æggesnaps 2. Tilsæt valleprotein under piskning — det skal blive tykt, sejt og klumpet. 3. Pisk derefter skyr i til en fyldig og luftig masse. 4. Tilsæt citronsaft og mascarpone. 5. Pisk massen let sammen, så det bliver til en lækker creme.
|
||||||||