Inspiration til dig
HINDBÆRMOUSSEKAGEPLANTEBASERET MED HØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (85 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
308 kcal 22 G 18 G 10 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
262 kcal 18,6 G 15,5 G 8,5 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 70 stk.
125 g sukker 125 g hasselnødder 125 g valnødder 25 g Ama Plante, laktosefri
Fyld 6 dl vand 15 dl hindbær fra frost 150 g kokosolie 4 dl citronsaft, friskpresset 330 g agavesirup, lys 2 g xanthan eller guar gum |
FREMGANGSMÅDEBund 1.Hak puffs, sukker, hasselnødder og valnødder fint i en blender. 2.Smelt smør i en mikrobølgeovn og bland med de blendede nødder og puffs — rør til en homogen masse. 3.Vej 15 g bunde af pr. portion og kom dem i muffinforme, hvor de trykkes let. 4.Bag i ovnen på 200°C i cirka 10 min. 5.Sæt bundene til afkøling, inden fyldet hældes ovenpå. Fyld 1.Sæt cashewnødder til udblødning i koldt vand (min. 1 time). 2.Giv bær et opkog og lad dem køle af. 3.Si vandet fra cashewnødderne og blend alle ingredienser til en homogen masse. 4.Hæld fyldet ovenpå bundene.
Opskriften er udviklet af studerende på 6. semester Fødevarer og Ledelse (Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed) i 6 ugers caseforløb for Kulinarium.
|
||||||||