Inspiration til dig
VINTERSUPPEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (150 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
113 KCAL 8,6 G 2,6 G 6,5 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
170 KCAL 12,9 G 3,9 G 9,8 G |
|||||
INGREDIENSERCa. 62 l
400 g hvidløg 9,2 kg løg i tern 1,6 l rapsolie 4,6 kg hakket oksekød, max 12% fedt 29,6 l vand 679 g oksebouillon pasta 2 kg tomatkoncentrat 6,6 kg hakkede tomater 49 g spidskommen 231 g paprika 97 g salt 3 g peber 950 g Snowflake, modificeret stivelse 2,4 l vand til jævning 8,9 l piskefløde, 38% 3 kg gelatineprotein 0,4 l hvidvinseddike, 6% |
FREMGANGSMÅDE1. Blend hvidløg. 2. Svits løg og hvidløg klare i olie (ca. 1,5 dl) i en gryde. 3. Svits oksekød olie (ca. 1,5 dl) på en pande — det er vigtigt, at kødet ikke samler sig i for store klumper. 4. Tilsæt vand, bouillon, tomatkoncentrat, hakket tomat, svitset oksekød og krydderier. 5. Kog suppen i 20 min. 6. Rør Snowflake med vand (til jævning) og tilsæt under omrøring. 7. Kog suppen i 5-10 min. 8. Tilsæt fløde (4,9 l) og varm op til kogepunktet. 9. Smag til med salt og peber. 10. Tilsæt gelatineprotein under omrøring. 11. Tilsæt resten af olien og piskefløden og smag suppen til med krydderi og hvidvinseddike.
|
||||||||