Inspiration til dig
TOMATSUPPEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (150 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
116 KCAL 7,8 G 4,8 G 6,8 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
174 KCAL 11,7 G 7,2 G 10,2 G |
|||||
INGREDIENSERCa. 65 l
105 g hvidløg 4,5 kg løg i tern 1,7 l rapsolie 9,9 kg hakkede tomater 7,5 l tomatjuice 3,3 kg tomatkoncentrat 1,6 kg grøntsagsbouillon 5 g cayennepeber 25 g paprika 24,9 l vand 30 g laurbærblade 1 kg Snowflake, modificeret stivelse 2,5 l vand til jævning 8,9 l piskefløde, 38% 42 g timian, tørret 462 g sukker Salt Peber 4,3 kg gelatineprotein Hvidvinseddike, valgfri
|
FREMGANGSMÅDE1.Blend hvidløg. 2.Svits løg og hvidløg klare i olie (0,6 l) i en gryde. 3.Blend hakkede tomater. 4.Tilsæt blendede tomater, tomatjuice, tomatpuré, bouillon, cayennepeber, paprika og vand. 5.Kom laurbærblade i en krydderpose og tilsæt til suppen. 6.Kog suppen i 20 min. 7.Rør Snowflake med vand (til jævning) og tilsæt under omrøring. 8.Kog suppen i 5-10 min. 9.Tilsæt fløde (5 l), timian og sukker og varm op til kogepunktet. 10. Smag suppen til med salt og peber 11.Tilsæt gelatineprotein under omrøring. 12.Tilsæt resten af olien og piskefløde og smag suppen til med krydderi og hvidvinseddike.
|
||||||||