Inspiration til dig
MINESTRONESUPPEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (150 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
68 KCAL 4,4 G 3,2 G 3,9 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
102 KCAL 6,6 G 4,8 G 5,9 G |
|||||
INGREDIENSERCa. 74 l 3,1 kg gulerødder 2 kg løg i tern 17 g hvidløg 44 l vand 1,9 kg hønsebouillon pasta 1,2 kg grøntsagsbouillon pasta 8 kg hakkede tomater 3,1 kg tomatkoncentrat 2 kg rød peberfrugt i strimler 2,4 kg selleri i strimler 1,4 porrer julienne 3 kg dinerbønner, overskårne 240 g basilikum 43 g timian, tørret 321 g persille 0,7 dl hvidvinseddike 244 g salt 34 g peber, stødt 2,4 kg gelatineprotein 2,7 l rapsolie |
FREMGANGSMÅDE1.Riv gulerødder på rivejern og blend hvidløg 2.Sautér løg og hvidløg i olie (1,7 l) i en gryde. 3.Tilsæt vand, bouillon, hakket tomat, tomatkoncentrat, peberfrugt, gulerod, selleri og porre, og kog til grøntsagerne er møre (ca. ½ time). 4.Tilsæt bønner og krydderurter. 5.Kog suppen op og smag til med hvidvinseddike, salt og peber. 6.Tilsæt gelatineprotein under omrøring. 7.Tilsæt resten af olien og smag suppen til.
|
||||||||