Inspiration til dig
KARRYSUPPE MED HØNSEKØDHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (150 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
114 KCAL 3,6 G 5,2 G 3,8 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
171 KCAL 5,4 G 7,8 G 5,7 G |
|||||
INGREDIENSERCa. 65 l
265 g ingefær 31 g laurbærblade 20 g hele peberkorn 2,2 l rapsolie 232 g karry 31 g stødt kanel 27 g spidskommen 46 g garam masala 2,5 kg løg i skiver 1,2 kg Snowflake, modificeret stivelse 31 l vand 7,7 l kokosmælk, 17-19% 5,4 l piskefløde, 38% 1,3 kg hønsebouillon pasta 2,5 kg porrer julienne 3,2 kg gulerødder 3,2 kg selleri i tern 3,3 kg æbler 46 g salt 11 dl æblecidereddike, 5% 2,3 kg gelatineprotein 500 g kulhydratpulver |
FREMGANGSMÅDE1. Blend ingefær. 2. Kom ingefær, laurbærblade og peberkorn i krydderpose. 3. Varm 0,9 l olie op i en gryden og brænd karry, kanel, spidskommen og garam masala af i olien. 4. Sautér løg. 5. Sæt gryden ned på 100°C. 6. Rør Snowflake ud i lidt af vandet. 7. Tilsæt resten af vandet, kokosmælk, fløde (5,4 l), jævning, bouillon og krydderipose og kog op. 8. Tilsæt porrer, gulerødder og selleri og kog i 10 min. 9. Tilsæt æblestrimler og kog op igen. 10. Smag til med krydderi og æblecidereddike. 11. Tilsæt gelatineprotein og kulhydratpulver under omrøring. 12. Tilsæt resten af olien og smag suppen til igen.
|
||||||||