Inspiration til dig
KARTOFFELMOSPLANTEBASERET |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PORTION (200 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
158 KCAL 9,5 G 16 G 1,6 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
316 KCAL 19 G 32 G 3,2 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 4 portioner
21,3 g Oatly 13% 21,3 g Smørbar Blok ½ stilk timian 6,7 g hvidløg 5,3 g revet vegansk "ost"
|
FREMGANGSMÅDE1. Skræl kartofler og skær dem i mindre stykker. 2. Kog kartoflerne til de er møre — hæld vandet fra og lad dem dampe af. 3. Tilsæt Oatly og Smørbar Blok lidt efter lidt, mens kartoflerne moses. 4. Hak hvidløg fint og tilsæt sammen med timian i mosen. 5. Smag mosen til med salt og peber. 6. Tænd ovnen på 200°C. 7. Drys vegansk "ost" på kartoffelmosen, og bag den i 15 min., til den er gylden på toppen.
Opskriften er udviklet af studerende på 6. semester Fødevarer og Ledelse (Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed) i 6 ugers caseforløb hos Kulinarium.
|
||||||||