Inspiration til dig
BOLOGNESE SAUCEMED LINSER |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PORTION (200 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
94 KCAL 0,8 G 13,8 G 6 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
188 KCAL 1,6 G 27,6 G 12 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 1 kg
250 g champignon ½ løg 1 fed hvidløg 200 g hakkede tomater fra dåse 70 g tomatpure 1¼ dl havredrik eller vegansk madlavningsfløde ½ grøntsagsbouillonterning 1 tsk. almindelig paprika ½ tsk. røget paprika, smag til 50 g soltørrede tomater, finthakkede Frisk basilikum
|
FREMGANGSMÅDE1. Skyl linser og kog dem i ca. 20 min., til de er møre — stil til side. 2. Hak champignon, løg og hvidløg helt fint (evt. i foodprocessor), og steg i en stor gryde ved mellem-høj varme. 3. Steg indtil vandet er helt fordampet. ca. 15 min. 4. Tilsæt øvrige ingredienser. 5. Lad det simre i ca. 30 min under låg. 6. Smag til med salt og peber. Vend finthakket, frisk basilikum i.
Opskriften er udviklet af forhenværende Ledende klinisk diætist på Aalborg Universitetshospital, Tina Beermann. I dag er Tina selvstændig diætist. Besøg hende her: greensoul.dk.
|
||||||||