Alfabetisk oversigt over specialer på Aalborg Universitetshospital. Klik på et speciale for at se tilhørende afsnit. Bemærk, at de er placeret på en række forskellige adresser.
Se afsnit og ambulatorier på vores forskellige lokaliteter:
Aalborg, Syd
Aalborg, Nord
Thisted
Farsø
Hobro
Se komplet liste
Her finder du en række informationer som er relevante for forskellige grupper af sundhedsfaglige.
Som Region Nordjyllands største hospital har Aalborg Universitetshospital en central rolle i det samarbejdende nordjyske sundhedsvæsen. Vi leverer høj faglig kvalitet, og vores patienter er da også blandt de mest tilfredse i landet. Med det høje fagligt niveau, varetagelse af præ- og postgraduat uddannelse samt forskning i international klasse er vi en attraktiv arbejdsplads og samarbejdspartner.
På Aalborg Universitetshospital er forskning en del af vores hverdag og noget, som er tæt forbundet med det kliniske arbejde. Vores aktive og inspirerende forskningsmiljøer skaber hver dag ny og opsigtsvækkende viden. Viden som kan gøre en forskel på hospitalsafdelinger verden over.
I Blodbanken Hobro tapper vi blod og blodkomponenter til alle regionens hospitalsafsnit. Vi vurderer nye bloddonorers tappeegnethed, og vi behandler patienter med forskellige typer af transfusioner. Blodbanken Hobro er ét af de regionale tappesteder.
Grundet Coronavirusudbrud i flere lande har vi indført ekstra rejsekarantæner, der gælder for både blod- og plasmadonorer.
Det skal være sikkert at donere og modtage blod i Danmark. Under en eventuel epidemi med coronavirus (COVID-19) har vi fortsat brug for blod. Som bloddonor skal du føle dig helt tryg, når du kommer i blodbanken. Blodbankerne vil derfor sikre, at man ikke kan smittes med coronavirus, når man donerer.
Vi indfører på den baggrund følgende foranstaltninger:
Fold alle ud Fold alle sammen
Hvis du har været på rejse i udlandet (det gælder HELE verden), beder vi dig om IKKE at komme i Blodbanken. Du skal først have været i 14 dages hjemmekarantæne, før du må komme i Blodbanken.
Har du været i særlige risikoområder for coronavirus, må du ikke give blod 14 dage efter at have forladt området.
Se opdateret liste på Bloddonor.dk
Har du været i direkte kontakt med personer, der er smittet med coronavirus, må du ikke give blod 14 dage efter kontakt.
Er du syg med feber, hoste eller vejrtrækningsbesvær, må du ikke donere. Hvis du har haft feber, skal du holde pause fra tapning i 2 uger efter feberens ophør.
Når du kommer i blodbanken, vil vi bede dig om at afspritte dine hænder. Desuden skal du holde 1 meters afstand til øvrige donorer.
Hvis du er rask og ikke udsat for smitte med coronavirus, er det ekstra vigtigt, at du fortsætter med at donere.
Hvis du vil vide mere om coronavirus læs da Sundhedsstyrelsens information.
Du kan altid booke tid til tapning on-line. Så springer du telefonkøen over.
Book tid
Kan du i en periode ikke benyttes som donor, så giv os besked.
Indmeld pause
Find vej og transport
Følg os på Facebook
Følg bloddonorer på Instagram, hvor du kan opleve livet som nordjysk bloddonor.
Følg os på Instagram