Inspiration til dig
MAZARINTÆRTEGRATIN OG CREMET KONSISTENS |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (40 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
392 KCAL 31,6 G 21,2 G 6,6 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
157 KCAL 12,6 G 8,5 G 2,6 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 20 stk.
500 g piskefløde 40 g valleprotein
Chokoladeganache 75 g piskefløde
|
FREMGANGSMÅDEMazarinmasse 1.Hak mazarinkager (uden glasur) fint i en blender — de må ikke være kolde, da massen så kan skille. 2.Tilsæt piskefløde og proteinpulver og blend til en helt glat, homogen masse. 3.Sigt evt. massen fri for klumper. 4.Fordel massen i små "mazarin”-aluforme (ca. 35 g pr. portion) og sæt på køl eller frys. Chokoladeganache 1.Smelt mørk chokolade med piskefløde til en ensartet glasur. 2.Pynt kagerne med 5 g chokoladeganache og sæt dem på frys i 15 min. Tip Opskriften er fryseegnet. Husk at tage op lidt før servering. |
||||||||