Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed - Speciale i ”Fødevarer og Ledelse”

Som Ernæring- og Sundhedsstuderende på specialet ”Fødevarer og Ledelse” kan du komme i praktik i Patient- og Kantinekøkkenet på Aalborg Universitetshospital.


Når du er i praktik på Aalborg Universitetshospital:

  • Din læring tilrettelægges med henblik på, at der sker en gradvis udvikling af din faglighed og Ernærings- og Sundhedsfaglige identitet med udgangspunkt i dit faglige niveau som studerende.
  • Indhold og forløb af praktikken aftales og tilrettelægges sammen med dig, så mål for praktikken og dine interesser koordineres bedst muligt.
  • Din vejledning i Patient- og Kantinekøkkenet varetages af en uddannet, kompetent og engageret vejleder i samarbejde med afsnittets øvrige personale.
  • Du bliver en del af et praksisfællesskab, hvor læring og trivsel prioriteres højt, samtidig med at der er fokus på professionel socialisering og udvikling af professionel fagidentitet.
  • Når du har afsluttet dit praktikforløb, skal du evaluere forløbet sammen med os og aflevere en praktikbeskrivelse, der kan offentliggøres på vores hjemmeside, som appetizer/inspiration for kommende studerende der søger praktik.