DSMU webinar om 3-timers-møder

 Uddannelseskoordinerende overlæge Anja Kirstein holder webinar onsdag d. 21. juni 2022 fra kl. 16-17.15 om 3-timersprocessen og vil være til rådighed for eventuelle efterfølgende spørgsmål.

Som de første i Danmark indførte, dengang Aalborg Sygehus, tilbage i 2001 et initiativ om at få den postgraduate lægelige videreuddannelse længere frem på bordet, uddannelseskoordinerende overlæge Susanne Nøhr var en af pionererne bag processen.

Målet var og er fortsat at få uddannelseslægernes perspektiv på, hvordan uddannelse og uddannelsesmiljø fungerer i de enkelte afdelinger med sigte på yderligere innovative forslag til at gøre uddannelsen endnu bedre. Det primære fokus er på, hvad uddannelseslægerne selv kan iværksætte af initiativer med eventuel hjælp fra den uddannelsesansvarlige overlæge, afdelingsledelsen og hospitalet.

Ved 3-timersmøderne udarbejdes initiativerne i en handleplan, som siden kommenteres af afdelingsledelserne og indsendes til Enheden for Postgraduat Uddannelse, som sammenskriver indberetningerne fra alle afdelinger i en rapport med henblik på vidensdeling mellem afdelingerne på Aalborg Universitetshospital samt til inspiration for alle andre med interesse for lægelig videreuddannelse.

Synes du, at dette lyder spændende, og har du måske allerede stiftet bekendtskab med 3-timersprocessen og vil vide lidt mere, eller har du aldrig hørt om 3-timersmøderne?

Så vil du få mulighed for at få opdateret din viden ved webinaret onsdag d. 21. juni 2022 fra kl. 16-17.15, hvor uddannelseskoordinerende overlæge Anja Kirstein, Aalborg Universitetshospital, vil fortælle om processen og være til rådighed for eventuelle efterfølgende spørgsmål.

Gå ind på dsmu.dk og tilmeld dig senest den 20. juni 2022. Deltagelse er GRATIS – du modtager et zoomlink ved kvittering for tilmelding.

Opdateret