Temadag for UAO og UKYL på Aalborg Universitetshospital

Tirsdag d. 22. oktober 2019 inviteres UAO og UKYL på Aalborg Universitetshospital til temadag med sociolog og forfatter Anette Prehn med overskriften "Gør hjernen til en medspiller i uddannelsesledelsen".

Vi får besøg af Anette Prehn, som er sociolog, underviser, foredragsholder og produktiv faglitterær forfatter med udgivelser om hjernens spilleregler. Hendes mission er at gøre hjerneforskning og socialpsykologi tilgængelig og brugbar for alle - bl.a. via sin HJERNESMART-trilogi: en række bestseller-bøger om hjernens logikker.

Uddannelsesopgaven i en klinisk hverdag favner ledelse, pædagogik samt uddannelses-og arbejdsmiljø. Anette vil komme ind på, hvordan den menneskelige hjerne fungerer, og hvad det indebærer for vores præstationer, velvære og samspil med andre – herunder anvise hensigtsmæssige strategier fra hendes metode ”Framestorm”. Vi håber, at foredraget vil være en inspiration til jeres uddannelsesopgave som UAO eller UKYL. Se mere i invitationen.

Tilmelding til Lotte Hoelgaard Christensen på telefon 9766 6264 eller på mail l.hoelgaard@rn.dk senest onsdag d. 9. oktober 2019.

Vi håber på, at rigtig mange har lyst til at komme og få noget inspiration - og benytte lejligheden til erfaringsudveksling med kolleger, der også arbejder med uddannelse.

Opdateret