Tove Nilssons pris uddelt for sidste gang

Prisen - som er til lægelige ildsjæle inden for henholdsvis uddannelse og forskning - blev uddelt ved Overlægerådets temamøde onsdag d. 21. oktober 2020.

Tove Nilsson Prisen blev for sidste gang uddelt den 21. oktober 2020 i forbindelse med et temamøde i Overlægerådet. Hospitalets forhenværende cheflæge, Tove Nilsson, overrakte selv prisen på 4 x 25.000 kr., som skal understøtte og anerkende lægelige kollegers store indsats inden for uddannelse og forskning.

Uddannelsesprisen

Den ene uddannelsespris gik til overlæge Katja Fiedler Holm fra Kardiologisk Afdeling for at være en fantastisk undervisningsambassadør for Kardiologisk Afdeling både regionalt og nationalt; og for sit dybe engagement i undervisning af studerende - særligt yngre læger. 

Den anden uddannelsespris gik til afdelingslæge Christian Nikolaj Petersen fra Karkirurgisk Afdeling for sin vedholdende og entusiastiske interesse for undervisning og uddannelse af både yngre og ældre kolleger, uddannelsessøgende på afdelingen og læger på kortvarige ophold fra andre afdelinger.

Forskningsprisen

Årets forskerpriser gik til hoveduddannelseslæge på Hæmatologisk Afdeling, Inger Lise Gade og KBU-læge Christian Bork Sørensen, der begge erhvervede sig en ph.d.-grad i 2019.

Du kan læse mere om prisen og prismodtagerne samt se billeder på PersonaleNet (kun adgang for ansatte).

Opdateret