Kvalitetsindikatorer i lægelig videreuddannelse 2019

Rapporten om kvalitetssikring i den lægelig videreuddannelse på Aalborg Universitetshospital 2019 er udgivet og tilgængelig online.

Det er nu tredje gang, at vi på Aalborg Universitetshospital udgiver en rapport, der opgør tallene for de forskellige kvalitetssikringsindikatorer, som relaterer sig til den lægelige videreuddannelse.

Hermed sætter vi igen fokus på de målbare resultater af det store stykke arbejde med uddannelsen, som afdelingerne gør. Tak til alle uddannelsesansvarlige læger, ledelser og andre vigtige nøglepersoner, der gør det muligt for Aalborg Universitetshospital at sikre høj uddannelseskvalitet i den lægelige videreuddannelse.

Kvalitetsindikatorerne omfatter:

  • evaluer.dk
  • inspektorrapporter
  • succesratio for 3-timersmødernes initiativer.

Uddannelsesorganiseringen samt medicinsk pædagogiske kompetencer hos speciallæger er vigtige forudsætninger for succes. Derfor inkluderer rapporten endvidere overordnet uddannelsesorganisering, status på speciallæger med opdateret vejlederkursus - samt oversigt over 360-facilitatorer og afholdelse af feedbacksamtaler.

Vi håber, at I vil arbejde videre med indsatsområderne skitseret under  “Perspektivering” - og at I vil gøre brug af jeres aktuelle erfaringer med videokonferencer og -supervision, når Covid-19-pandemien forhåbentlig snart er ovre.

Vi modtager meget gerne jeres respons - både på uddannelsesarbejdet og rapporten.

 

Læs rapporten

Find rapporten her på Lægers Uddannelsesforum under det Postgraduate Uddannelsesudvalg.

Opdateret