Temadag for UAO og UKYL på Aalborg Universitetshospital

Onsdag d. 28. oktober 2020 inviteres UAO og UKYL på Aalborg Universitetshospital til temadag under overskriften "Fremtidens konferencer".

Vi har inviteret Mads R. Dahl fra Aarhus Universitet, som vil inspirere til løsninger, der kan understøtte nytænkning af konferencen og læring på tværs af flere matrikler og/eller lokaler. Vi håber, at dagen vil være et startskud til det videre arbejde med opgaven.

Konferencerne har et stort læringspotentiale, idet de udgør et vigtigt krydspunkt mellem uddannelseslæger og speciallæger, og det er derfor vigtigt, at de fungerer så optimalt som muligt. Derfor er det også vigtigt at gennemtænke fremtidens konferencer, og vi er tvunget til at tænke de kreative løsninger nu, inden vi får travlt med udflytning til NAU.

Se det fulde program i invitationen. 

Tilmelding til Lotte Hoelgaard Christensen på telefon 9766 6264 eller på mail l.hoelgaard@rn.dk senest onsdag d. 21. oktober 2020.

Vi håber på, at rigtig mange har lyst til at komme og få noget inspiration - og benytte lejligheden til erfaringsudveksling med kolleger, der også arbejder med uddannelse.

Angående COVID-19 så vil der være plads til at holde den fornødne afstand, og der vil være håndsprit tilgængeligt i lokalet.

Opdateret